Konyaspor’da şok ayrılık!

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde üst üste mağlubiyetlerle hedeften uzaklaşan Konyaspor Basketbol’da Koç Engin Gençoğlu ile yollar ayrılıyor.

Konyaspor’da şok ayrılık!

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol’da kötü gidişin faturası Başantrenör Engin Gençoğlu’na kesildi.

Konuyla ilgili Yeşil beyazlı kulüp henüz resmi bir açıklama yapmazken, yeni hoca arayışlarının da devam ettiği ve takımı başarıya götürecek bir antrenörle masaya oturmak istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Konyaspor’da göreve başlayan ve Yeşil beyazlı ekibi 100. yılında şampiyonluğa taşıyan 42 yaşındaki Gençoğlu, sezonun başlangıcında iyi bir performans sergilemesine rağmen sonraki haftalarda üst üste yenilgilerle Konyalı basketbolseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

Konyaspor Basketbol 12 maçta 4 galibiyet, 8 mağlubiyetle 12. sırada yer alıyor.

GALATASARAY STARTI VERİLDİ

Öte yandan Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin 13. hafta maçında Cumartesi günü evinde Galatasaray NEF’İ konuk edecek Konyaspor Basketbol Takımı, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular, antrenmanı çeviklik çalışması ve şut varyasyonları ile tamamladı.

Yeşil beyazlılar yarın saat 13.00'te yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.