Konyaspor’da stopere sürpriz isim!

Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı'nın Galatasaray'a transfer olmasının ardından savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlıların Jagos Vukovic’i alternatifleri arasında olduğu kaydedildi.

Konyaspor’da stopere sürpriz isim!

2017 yılında 2 milyon Euro bedelle Yunanistan’ın Olympiakos takımına transfer olan Sırp stoper Jagos Vukovic yeniden Konyaspor'un gündeminde. Abdülkerim Bardakçı’nın Galatasaray'a transfer olmasının ardından savunma hattına takviye için harekete geçen Konyaspor'da şu an serbest olan başarılı stoper Jagos Vukovic de tercihler arasında yer aldığı kaydedildi.

En son Çin'de top koşturan başarılı stoper, sezon sonunda Çin ekibiyle yollarını ayırdı. Bonservisi elinde olan Vukovic'e çok sayıda kulüpten teklif geldiği öğrenildi. Türk takımlarının yanı sıra Avrupa takımlarının da ilgilendiği Vukovic'in kariyerini Konyaspor'da sonlandırmak istediği iddia edildi.

110 MAÇTA 14 GOL ATMIŞTI

Konyaspor’da 3.5 yıl forma giyerek taraftarın, 'Savunma Bakanı' lakabını taktığı 31 yaşındaki başarılı stoper Jagos Vukovic, 2 kez UEFA Avrupa Ligi'nde top koşturarak Türkiye Kupası'nın kazanıldığı kadroda yer aldı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın öğrencisi olarak anılan Vukovic’in forma giydiği dönemlerde yeşil-beyazlılar en az gol yiyen takımlar arasında yer almıştı. İstikrarlı performansı ve sempatik tavırlarıyla taraftarın gönlünü kazanan Vukovic çıktığı 110 maçta attığı 14 gol ile Konyaspor’un hücum hattına katkı sağladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum