Konyaspor’da, sürpriz gole yer yok

Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor’a konuk olacak olan Konyaspor’da sürprize yer yok. Yeşil- beyazlılar, sahadan 3 puanla ayrılarak Şampiyonlar Lig’ine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Konyaspor’da, sürpriz gole yer yok

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor’a konuk olacak olan Konyaspor’da sürprize yer yok. Yeşil- beyazlılar, sahadan 3 puanla ayrılarak Şampiyonlar Lig’ine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Koyuncu Grup Kayacık Tesislerinde Kayserispor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren yeşil-beyazlılarda, teknik direktör İlhan Palut savunma ve hücum üzerinde duruyor. Savunma ve hücum oyuncularıyla yakından ilgilenen genç teknik adamın erken goller bularak işi bitirmek istediği öğrenildi.

SÜRPRİZ GOLE YER YOK

Süper Lig'de bu sezon oynadığı 29 maçta 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde eden Konyaspor attığı 44 gole karşılık ise kalesinde 29 gol gördü. 52 puanla lig ikincisi olan yeşil-beyazlı takımı rakiplerinden ayıran en büyük özelliğinin başında ise sürpriz gollere yer vermemesi. Konyaspor, müsabakaların son 20 dakikalık bölümünde kalesinde sadece 4 gol gördü.

12 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 28 maçın 12’sinde kalesini gole kapattı. Söz konusu maçların 10’unda sahadan galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, iki maçta ise golsüz beraberlikle ayrıldı.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.