Konyaspor’da tek hedef lig!

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Konyaspor’da tek hedef kaldı. Yeşil-beyazlılar, 4 gün sonra oynayacağı Trabzonspor maçını kayıpsız geçme hedefinde.

Konyaspor’da tek hedef lig!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda da Fatih Karagümrük’e elenen Konyaspor gözünü lige çevirdi.

Yeşil-beyazlı yönetim ve teknik ekip, ligde oynanacak Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor.

Yönetim, kritik virajda hata yapılmaması halinde camianın şampiyonluk yolunda kenetleneceği fikrinde.

Fatih Karagümrük maçı sonrası yenileme antrenmanı  yapması beklenen Konyaspor’da teknik patron İlhan Palut’un, yeşil-beyazlı futbolcularla uzun bir toplantı yapması bekleniyor. Kupa hedefinin geride kaldığını anlatacak Palut’un, oyuncularının ligdeki her maçı ayrı ayrı düşünüp şampiyonluk için sahaya çıkmalarını isteyeceği kaydedildi.

konyaspor-004.jpg

“2.SIRANIN HAKKINI VERECEĞİZ”

Öte yandan Konyaspor Kulübü başkanı Fatih Özgökçen ise dün havalimanında yaptığı açıklamada, bulundukları konumun hakkını sonuna kadar vereceklerini söyledi.

Başkan Özgökçen, “Siz bize destek olacaksınız, biz 90 dakika, yeri geldiğinde 120 dakika sonuna kadar savaşacağız. Biz bu yola çıkarken engeller olacak dedik, gülü seven dikenin kahrına katlanmak zorundadır. Şu anda takımımız ligde iyi bir konumda ve biz de bu 2.sıranın hakkını vereceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.