Konyaspor’da teknik direktör arayışları başladı

Konyaspor’daki kötü gidiş teknik direktör değişikliği ile noktalandı. Taraftarlar yeni hocanın kim olacağını merak ederken, futbolcular 28 Ekim’de oynanacak Adana Demirspor hazırlıklarına başladı.

Konyaspor’da teknik direktör arayışları başladı

Konyaspor’da Pendikspor maçı sonrası taşlar yerinden oynadı. Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

YENİ HOCA KİM OLACAK?

Peki Konyaspor’un yeni hocası kim olacak? Yeni teknik adam bu oyuncularla takımı ayağa kaldırabilecek mi? İşte yeşil-beyazlı taraftarların cevabını beklediği en önemli sorular bunlar.

YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASININ SONUCU

Taraftarların çoğunluğu alınan kötü sonuçlarda yönetimin yanlış transfer politikasının da etkili olduğunu düşünüyor. Bu sezonki transferlerden kaleci Paul Bernardoni dışında takıma oturmuş bir futbolcu yok. Nzonzi, Oliviera, Yunus Mallı ve Gökhan Töre’nin yaşları 30’un üzerinde.

KONYASPOR EN YAŞLI TAKIM

İlk 11’de sürekli oynayan Calvo, Guilherme ve Cikalleshi de Konyaspor’daki son yıllarını yaşıyor. Süper Lig’de yaş ortalaması en yüksek takım Konyaspor.

TARAFTAR TRİBÜNE GELMİYOR

İlhan Palut’un gönderilmesinin ardından taraftarlar maçlara ilgi göstermiyor. Kombine ve bilet satışlarında yüzde 50 indirim uygulanmasına rağmen tribünler Pendikspor maçında da boş kaldı. Yönetim, İlhan Palut’un görevine neden son verildiğini halen kamuoyuna izah edebilmiş değil.

YENİ HOCA YERLİ Mİ, YABANCI MI OLACAK?

Fatih Özgökçen, yönetimi yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Sosyal medyada Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman isimleri dolaşıyor ancak yeni hocanın yabancı olma ihtimali de var.

ADANA DEMİRSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Son 5 haftada sadece bir puan toplayan Konyaspor, 28 Ekim Cumartesi günü Adana Demirspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Konyaspor Futbol Akademisi Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Hakan Ünal ile antrenörler Serhat Sezgin ve Yunus Emre Sürmeligöz yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pendikspor karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı.

Pas çalışması ile devam eden antrenman, 4’e 4 jokerli oyun ve koşu ile tamamlandı.

Konyaspor bir günlük izinin ardından Salı günü saat 17.00’de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.

konyasporda-teknik-direktor-arayislari-basladi.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.