Konyaspor’da tempo yoğun! Çift kale yaptı

Antalya Belek’te lig hazırlıklarını sürdüren ve eksiklerini gidermeye çalışan Konyaspor’da yoğun tempo devam ediyor. Bugün akşam sahada çabukluk çalışması yapan Yeşil beyazlılar, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Konyaspor’da tempo yoğun! Çift kale yaptı

2022 Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arayı Antalya Belek’te 2. Etap hazırlıklarıyla değerlendiren Konyaspor, kampta çift antrenman yaparak çalışmalarını sürdürüyor. 

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde bugün yapılan akşam çalışması ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

Konyaspor’da sakatlığı geçen forvet oyuncusu Muhammet Demir takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlarken, Endri Çekiçi ve Mame Diouf takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya Kupasında grup maçlarında boy gösteren Kosta Rikalı oyuncu Francisco Calvo’nun ise izni sürüyor. Tecrübeli stoperin önümüzdeki günlerde takıma dahil olması bekleniyor. 

Konyaspor’da, Antalya kampında oynanacak hazırlık maçlarının tarihleri de belli oldu. Yeşil beyazlılar 10 Aralık Cumartesi günü Gaziantep FK, 13 Aralık Salı günü de Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil beyazlıların Antalya Belek kampı 14 Aralık’ta sona erecek ve ardından futbolculara kısa izin verilecek. İzin sonrası Kayacık Tesisleri’nde toplanacak olan yeşil-beyazlılar, lig hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.