Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı

Konyaspor’da yeni sezonun kadro planlaması hareketlilik kazandı. İlhan Palut’un istediği isimleri kadrosuna katmak isteyen başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları transferde özellikle titiz davranıyor.

Konyaspor’da transfer çalışmaları hız kazandı

Gelecek sezon güçlü bir kadro ile ligde mücadele etmeye hazırlanan Konyaspor, eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. İlhan Palut’un  istediği isimleri kadrosuna katmak isteyen Başkan Fatih Özgökçen ve kurmayları transferde özellikle titiz davranıyor.

Teknik Direktör İlhan Palut ve Sportif  Direktör Adnan Erkan listede bulunan oyuncularla temaslarını sürdürürken, bu hafta içinde bazı oyunculara imza attırılabileceği kaydedildi.

Öte yandan iç transferde İlhan Palut’un gelecek sezon da takımda görmek istediği Marko Jevtovic’ten olumlu cevap gelmedi. Konyaspor’da başarılı bir sezon geçiren Jevtovic’in ücretinde indirime gitmediği öğrenilirken, kendisine verilen süre ise dolmak üzere. Yeşil-Beyazlı takım Jevtovic ile anlaşılamaması durumunda rotasını diğer isimlere çevirecek. Ayrıca geçen sezon Galatasaray’dan kiralık olarak gelen Jesse için de Konyaspor yönetiminin girişimlerini başlatacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.