Konyaspor’da transfer hamleleri peş peşe!

Gelecek sezon Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Konyaspor, transfer bombalarını arka arkaya patlatıyor.

Konyaspor’da transfer hamleleri peş peşe!

Gelecek sezon Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Konyaspor, transfer bombalarını arka arkaya patlatıyor. Transfer çalışmalarını teknik direktör İlhan Palut yönetiminde sürdüren yeşil-beyazlılar yeni sezon çalışmaları öncesinde transferi bitirmeyi hedefliyor.

Gelecek sezon takımın dinamik ve güçlü bir yapısının olmasını isteyen teknik direktör İlhan Palut, alınacak olan oyuncuların 18 Hazirana kadar yetişmesini yönetime ilettiği öğrenildi. Yarın, yönetim ile bir araya gelecek olan genç teknik adamın yönetim ile birlikte transferin son şeklini vereceği kaydedildi.

YÖNETİM HATA İSTEMİYOR

Başkan Özgökçen ve kurmayları ise transferde hata yapmak istemiyor. Teknik direktör ilhan Palut’un raporu doğrultusunda harekete geçerek ilk etapta Bruno Paz, Ahmet Oğuz ve Cebrail Karayel ile sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılar, uzun zamandır transfer etmek istediği Hırvat futbolcu Muric ile de mutu sona ulaşırken, takım arkadaşı Domagoj Pavicic ile de anlaşarak transfer hamlelerini peş peşe gerçekleştirmiş oldu.

Her iki oyuncu ile de hafta içinde resmi sözleşme imzalamaya hazırlanan Konyaspor bir hafta içinde 5 oyuncuyu kadrosuna katarak yeni sezon hazırlıkları kapsamında avantajlı duruma gelirken, kaleci ve forvet transferi içinde girişimlerini sürdürüyor.

Forvet hattına yapacağı transfer için yabancı bir oyuncu ile görüşmelerini sürdüren Konyaspor yönetiminin bu transferi de bir kaç gün içinde sonuçlandırmayı planlıyor. Kaleci transferinde ise listedeki isimlerle temaslarını sıklaştıran yeşil-beyazlı yönetimin bu konuda acele etmek istemediği öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum