Konyaspor’da transfer hareketliliği! Başkan Özgökçen devreye girdi

Balkanlar'dan yaptığı transferlerle dikkat çeken Konyaspor, yeni bir Bosnalı isimi kadrosuna katmak istiyor. Yeşil - Beyazlılar, Belçika'da forma giyen Dino Hotic için devreye girdi. Başkan Özgökçen, Hotic transferi için bizzat görüşmelerde bulunuyor.

Konyaspor’da transfer hareketliliği! Başkan Özgökçen devreye girdi

Konyaspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından Aleksandar Stanojevic'i göreve getiren Yeşil - Beyazlılar, yeni bir Bosnalı isimi kadrosuna katmak istiyor.

KONYASPOR’DAN LA LİGA’YA

Konyaspor, sergiledikleri başarılı performansla öne çıkan önemli isimlerini kadroda tutma uğraşı veriyor. Amir Hadziahmetovic'e yönelik ilgi sürerken Yeşil-Beyazlıların bir başka yıldızı takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Konyaspor'un önemli isimlerinden Endri Çekiçi, kariyerine İspanya La Liga'da devam edecek. 26 yaşındaki oyuncunun Real Sociedad'da transfer olması bekleniyor.

konyasporda-transfer-hareketliligi-baskan-ozgokcen-devreye-girdi.webp

KONYASPOR’A YENİ BİR BOSNALI İSİM DAHA

Son dönemde Balkanlar'dan yaptığı transferlerle dikkat çeken Konyaspor, Endri Çekiçi'nin yerini de benzer bir transfer hamlesi ile doldurmaya hazırlanıyor.

Yeşil-Beyazlılar, Belçika'da Cercle Brugge forması giyen Bosnalı oyuncu Dino Hotic için devreye girdi.

TRABZONSPOR'UN DA GÜNDEMİNDE

Bu sezon Cercle Brugge formasıyla ligde çıktığı 22 maçta 4 gol, 1 asistlik skor katkısı yapan 27 yaşındaki 10 numara için Süper Lig'den Trabzonspor da girişimlerde bulunuyor. Fakat Konyaspor’dan transferi bitirmek adına ciddi bir girişim gelmiş durumda.

konyasporda-transfer-hareketliligi-baskan-ozgokcen-devreye-girdi.jpeg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN DEVREYE GİRDİ

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Dino Hotic transferi için bizzat görüşmelerde bulunuyor. Özgökçen'in gerçekleştirdiği görüşme sonucunda Hotic için Konyaspor'un teklifini sunduğu öğrenildi.

konyasporda-transfer-hareketliligi-baskan-ozgokcen-devreye-girdi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum