Konyaspor’da tüm gözler transferde olacak

Süper Lig'de ilk yarının son maçında evinde Beşiktaş’ı 1-0 mağlup eden ve 39 puanla ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Konyaspor’da gözler transfere çevrildi.

Konyaspor’da tüm gözler transferde olacak

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında evinde Beşiktaş’ı 1-0 mağlup eden ve 39 puanla ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Konyaspor’da gözler transfere çevrildi.

Sezon başında yaptığı takviyelerle ligde fırtına gibi esen yeşil-beyazlı takımda Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulunun Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda oynanacak Ümraniyespor maçının ardından kolları sıvayacağı bildirildi.

Teknik direktör İlhan Palut  ile bir araya gelecek kurmayların, eksik mevkilere düşünülen oyuncular hakkında son kararı alacağı kaydedildi. Yönetimin en az 1-2 transfer yapması beklenirken, mevkilerin forvet ve kanat olacağı belirtildi.

Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör İlhan Palut, Serdar Gürler’in yokluğunu hissettiklerini belirterek “ Hem kanatta hem de forvette oynayabilecek bir oyuncu arıyoruz. Kanat forvet tarzında. Her ikisini de oynayabilirse bir taşla iki kuş vuracağız" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.