Konyaspor’da Umut transferini gazetecinin paylaşımı mı engelledi?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, bitme aşamasına gelen Umut Bozok transferinin yerel bir basın mensubunun paylaşımı nedeniyle zora girdiğini anlattı. Korkmaz, “Konyaspor’un kimseye 800 bin euro bonservis verecek bütçesi yok” dedi.

Konyaspor’da Umut transferini gazetecinin paylaşımı mı engelledi?

Konyaspor’da Başkan Ömer Korkmaz, İkinci Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derebağ bugün spor basını ile bir araya geldi.

Gündemde transfer haberleri vardı. Başkan Korkmaz, konuşmasının başında yönetimin maddi olarak çok ağır bir yükün altına girdiğini belirtti.

Transfer sürecinde yaşadıklarını samimi bir şekilde dile getiren Korkmaz, forvet mevkii için birinci tercihlerinin Umut Bozok olduğunu söyledi.

Trabzonspor ile bonservis konusunda anlaştıklarını, oyuncu ve menajeri ile de iki kez görüşme yaptıklarını anlatan Korkmaz, yerel bir gazetecinin “Ndao’ya 800 bin euro bonservis ödendi” haberi nedeniyle transferin zora girdiğini ifade etti.

Bu haber nedeniyle oyuncunun dün İstanbul’dayken kendisini tekrar aradığını ve teklifin güncellenmesi yönünde talepte bulunduğu belirten Korkmaz, “Ndao için 150 bin euro verdik, 800 bin euro şeklinde çıkan haberler bizi zor duruma düşürdü. Birbirimizin ayağına çelme takmayalım. Şunu demek istemiyorum, arkadaşlar bir daha gazetecilerle mesajlaşan yönetim kurulunda kimseyi istemiyorum. Konyaspor 800 bin euro bonservis parası veremez, böyle bir bütçesi yok. Galatasaray maçında Umut beni teklifi güncellesek mi diye arıyor. Basın mensuplarından özellikle para konusunda kulüp yetkililerinden bilgi alarak haber yapmalarını rica ediyorum.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.