Konyaspor’da yoğun transfer mesaisi

Gelecek sezon Avrupa Kupalarında mücadele edecek olan Konyaspor’da transfer mesaisi yoğun tempoda sürüyor.

Konyaspor’da yoğun transfer mesaisi

Konyaspor'un Altay'dan kadrosuna katmak istediği Kazımcan Karataş için pazarlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin genç oyuncu için Altay kulübüne 600 bin Euro teklif ederken, İzmir ekibi bu satıştan 1 milyon Euro kazanç elde etmek istiyor. Görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, bu transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Konyaspor yönetiminin gündeminde olan ,Cebrail, Robert Muriç, Orduspor 1967'nin formasını giyen genç savunmacı Kadir Seven ve Eupen'de forma giyen Konan N'Diri ile de temas halinde olduğu iddia edildi. Görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği kaydedilirken, transfer komitesinin listesindeki futbolcuların gelecek sezon ilk 11’de forma giyebilecek oyuncuların olduğu kaydedildi.

ABDÜLKERİM VE AMİR'E GELEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Öte yanda Konyaspor'da başarılı bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic için gelen teklifler değerlendiriliyor. Beşiktaş Kulübünün kadrosuna katmak istediği Abdülkerim için 2 milyonluk teklifini para artı futbolcu olarak yeşil-beyazlı kulübe sunduğu kaydedildi. 5 milyon euro isteyen Konyaspor kulübü ise teklifi değerlendirmeye alırken, son kararı genç futbolcunun vereceği öğrenildi. 

Ayrıca İtalya ekibi Udinese’nin Amir Hadziahmetovç için Konyaspor kulübüne sunduğu 3 milyon euro’luk teklifi yükseltmeye hazırlandığı öğrenilirken, yeşil-beyazlı kulüp 6 milyon bonservis belirledi. Görüşmelerin devam ettiği anlaşma sağlanması halinde bu transferin gerçekleşebileceği kaydedildi. Bu arada Fenerbahçe ve bazı kulüplerinde Bosnalı futbolcuyla ilgilendikleri ifade edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum