Konyaspor’dan Ahmet Çalık paylaşımı

Konyaspor, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcusu Ahmet Çalık’ın doğum günü dolayısıyla bir video paylaştı. Bu şehir seni unutmayacak notuyla paylaşılan video kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Konyaspor’dan Ahmet Çalık paylaşımı

Konyaspor’un milli futbolcusu Ahmet Çalık, 11 Ocak 2021’de Ankara-Niğde kara yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Konyaspor kulübü, 26 Şubat’ta dünyaya gelen Ahmet Çalık’ın doğum gününü unutmadı. Sosyal medyadan, “Bu şehir seni unutmayacak. İyi ki doğdun Ahmet Çalık” notuyla paylaşım yapıldı.

VEFATI TÜRKİYE’Yİ ÜZDÜ

Nikah işlemleri için Konya'dan memleketi Ankara’ya giderken otomobilin devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın, vefatı Türkiye’yi üzdü. Çalık’ın cenazesi, Elmadağ’da binlerce kişinin katılımıyla dualarla toprağa verildi.

AHMET ÇALIK KİMDİR?

26 Şubat 1994'te Ankara'da doğan Ahmet Çalık, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. Gençlerbirliği A takım formasını ilk kez 21 Nisan 2013'te Fenerbahçe ile oynanan Süper Lig maçında giyen Çalık, başarılı performansıyla dikkati çekti.

konyaspordan-ahmet-calik-paylasimi.jpg

2020-2021 sezonunda Galatasaray’dan Konyaspor’a transfer olan Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı. Konyalı onu oda Konya’yı çok sevmişti, fakat başarılı futbolcu yeni sözleşme imzaladıktan 15 gün sonra trafik kazasında vefat etti. Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun kalan haftaları "Ahmet Çalık Sezonu" olarak oynatıldı.

konyaspordan-ahmet-calik-paylasimi-001.jpg

konyaspordan-ahmet-calik-paylasimi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.