Konyaspor'dan ayrılan Serdar Gürler 6. dakikada ağladı

Konyaspor'da eleştirilerin odağında yer alan Serdar Gürler, yeni takımıyla ilk kez sahaya çıktı. Gürler, 6. dakikada Ahmet Çalık için duran Kayserispor-Başakşehir maçında saha ortasında diz çökerek ağladı.

Konyaspor'dan ayrılan Serdar Gürler 6. dakikada ağladı

Süper Lig'in devre arasında beklenmedik bir karar alarak Konyaspor'dan ayrılan Serdar Gürler, yeni takımı Başakşehir ile ilk maçına Kayserispor karşısında çıktı. 

MAÇ 6. DAKİKADA AHMET ÇALIK İÇİN DURDU

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22. haftasında oynanan Yukatel Kayserispor - Medipol Başakşehir mücadelesinde duygusal anlar yaşandı.

Karşılaşma geçen hafta içinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için 6. dakikada durdu. 28 yaşında hayata veda eden genç oyuncu alkışlarla anıldı.

SERDAR GÜRLER SAHA ORTASINDA DİZ ÇÖKEREK AĞLADI

Bu sırada Ahmet Çalık'ın Konyaspor'dan takım arkadaşı Serdar Gürler gözyaşlarını tutamadı.

konyaspordan-ayrilan-serdar-gurler-6-dakikada-agladi-4.jpg

Saha ortasında diz çökerek ağlayan Serdar'ı takım arkadaşları ile Kayserispor'lu futbolcular teskin etti.

konyaspordan-ayrilan-serdar-gurler-6-dakikada-agladi-2.jpg

KONYASPOR'LU TARAFTARLARIN ELEŞTİRİ ODAĞINDA

Konyaspor'lu taraftarlar Ahmet Çalık'ın vefatının hemen ertesinde Konya'dan ayrılma kararı alan Serdar Gürler'e büyük tepki göstermişti.

Son olarak dün oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında Serdar Gürler'e olan tepki Büyükşehir Belediye Stadyumuna asılan bir pankartla gösterilmişti. Yeşil-beyazlılar pankartta “Ahmet'imizin yoluna serilsin güller, ihanet ettiğin bu şehir sensizde gürler” ifadelerini kullanmıştı. 

konyaspordan-ayrilan-serdar-gurler-6-dakikada-agladi.jpg

KONYASPOR'DAN MANİDAR AÇIKLAMA

Konyaspor Kulübü ise Serdar Gürler'in takımdan ayrılma kararının ardından manidar bir açıklama yapmıştı. Açıklamada “Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir. Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır.

Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir. Aslolan, yüzyıllık çınar Konyaspor’dur…" ifadeleri kullanılmıştı. 

konyaspordan-ayrilan-serdar-gurler-6-dakikada-agladi-1.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum