Konyaspor’dan bekleniyordu, Antalyaspor duyurdu

Antalyaspor Konyaspor maçına saatler kala iki transfer birden yaptı. Brezilyalı stoper Naldo Pereira ve Hollandalı orta saha Sander Van de Streek kırmızı-beyazlı takıma imzayı attı. Transfer haberleri İstanbulspor maçı sonrası Konyaspor’dan bekleniyordu.

Konyaspor’dan bekleniyordu, Antalyaspor duyurdu

Antalyaspor yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Daha önce 2 sezon Antalyaspor forması giyen Brezilyalı Naldo Pereira ile 1+1 ve Hollandalı orta saha oyuncusu Sander Van de Streek ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekleşen imza törenine Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel katıldı.

“SÖZ VERİLEN TRANSFERLER GERÇEKLEŞİYOR”

İmza töreninde konuşan Sabri Gülel, yaz transfer döneminde 7 ve 8'inci imzaları bugün attırmaktan ve kadroyu daha güçlü hale getirmekten mutlu olduklarını dile getirerek, “Daha önce söz verdiğimiz gibi güçlü bir şekilde transferlerimize devam ediyoruz. Belki birkaç oyuncu daha transfer edebiliriz.” dedi.

Naldo'nun takımı, camiayı iyi tanıdığını, 1 yıl aradan sonra yeniden fit olarak takıma döndüğünü ifade eden Gülel, “Kulübümüze katkı sağlamaya devam edecek. Stoper bölgesindeki eksiğimizi tamamlamış olduk.

Futbol hayatının neredeyse tamamını Hollanda'da geçiren Van de Streek'in stilini çok beğendim. Umarım hayal ettiğimiz katkıyı bize verecektir. Her iki oyuncumuza da başarılar diliyor ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

konyaspordan-bekleniyordu-antalyaspor-duyurdu-001.jpg

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada imza aşamasında oldukları iki oyuncu olduğunu söyleşmiş, İstanbulspor maçı sonrası transferleri açıklayacaklarını belirtmişti.

Aradan geçen sürede hiçbir oyuncu ile sözleşme imzalanmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.