Konyaspor’dan destek turları

Tümosan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, iki merkez ilçe belediye başkanını ziyaret etti, “Konya’mızın takımını hep birlikte zirveye ulaştıracağız.” dedi.

Konyaspor’dan destek turları

Konyaspor’un destek turları devam ediyor.

Tümosan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı ziyaret etti.

“GÜÇLÜ DESTEKLERİNİN DEVAMINI DİLİYORUZ”

Açıklamasında ilk olarak Karatay Belediye Başkanı Kılca ile olan görüşmesine yer veren Başkan Özgökçen, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’yı ziyaret ettik. Takımımıza olan desteklerini ve inançlarını bizlere bir kez daha ilettiler. Güçlü desteklerinin devamını diliyor, kendilerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

konyaspordan-destek-turlari.jpeg

“KONYA’MIZIN TAKIMINI HEP BİRLİKTE ZİRVEYE ULAŞTIRACAĞIZ”

Başkan Özgökçen, Meram Belediye Başkanı Kavuş’u ziyaretine dair ise şu açıklamaları yaptı:

“Yönetim kurulu üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş'la bir araya geldik. Süper Lig'deki mücadelemiz için verdikleri güçlü destekler için teşekkür ederiz. Konya’mızın takımını hep birlikte zirveye ulaştıracağız.”

konyaspordan-destek-turlari-001.jpeg

BAŞKAN PEKYATIRMACI'YA TEŞEKKÜR

Fatih Özgökçen, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı ziyaretine ilişkin olarak da şunları kaydetti:

"Konyaspor yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Konyaspor'a olan desteklerini bir kez daha ileterek, güçlü bir şekilde yanımızda olduğunu belirttiler. Başkanımıza verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz."

konyaspordan-destek-turlari-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.