Konyaspor’dan, Fenerbahçe maçı öncesi Haber Dairesi’ne özel açıklama

Zorlu maça saatler kala Konyaspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş Haber Dairesi’ne önemli açıklamalar yaptı. Sarıtaş, Fenerbahçe’den çekinmediklerini belirterek, “Rakibimizi puansız göndereceğiz.” dedi.

Konyaspor’dan, Fenerbahçe maçı öncesi Haber Dairesi’ne özel açıklama

Konyaspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, bu akşam karşılaşacakları Fenerbahçe'den çekinmediklerini söyledi. Sarıtaş, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Başakşehir karşısında iyi bir futbol sergilediklerini hatırlatarak, Fenerbahçe maçına da bu moralle çıkacaklarını belirtti.

Fenerbahçe maçında galibiyet için sahada olacaklarını vurgulayan Sarıtaş, “Her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Fenerbahçe'den neden çekinelim? Konya’da oynuyoruz, onlar da Konyaspor ile karşılaşıyor. Çekinmesi gereken biz değiliz. Son 4 haftadır mağlup olmuyoruz. Bu seriyi Fenerbahçe karşısında da sürdüreceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

bunyamin-saritas.jpeg

Konyaspor Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş geride kalan haftalarda daha zorlu maçların kendilerini beklediğini belirterek, “Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Fenerbahçe maçını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Lig çok zor bir hal aldı. Gerek kendi sahamızda gerekse deplasmanda oynayacağımız maçlarda daha iyi konsantre olup sahadan puan ya da puanlarla ayrılmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.