Konyaspor'dan güzel prova

Antalya'daki hazırlık kampını sürdüren Konyaspor, Bursaspor ile yaptığı 3. hazırlık maçında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Yeşil Beyazlıların ilk golü yeni transfer Thuram'dan geldi.

Konyaspor'dan güzel prova

Süper Lig'de ikinci yarı için hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren yeşil beyazlılar, 3. hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Maça Serkan, Skubic, Selim Ay, Anicic, Alper Uludağ, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Thuram, Hadziahmetovic ve Erdon Daci ilk 11'i ile başlayan yeşil beyazlılar, 6. dakikada kazandığı penaltıyı yeni transfer Thuram ile gole çevirdi. İlk yarı yeşil beyazlıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıda Teknik Direktör Aykut Kocaman Selim Ay, Anicic, Jens, Amir, Erdon, Ömer Ali, Alper, Thuram, Jevtovic, Skubic'in yerine oyuna Uğur Demirok, Ali Turan, Opanasenko, Volkan Fındıklı, Şener Kaya, Ali Karakaya, Zuta, Bajic, Shengelia ve Miya'yı dahil etti. 

Maçın 87. dakikasında yakaladığı pozisyonu Miya ile gole çeviren Konyaspor, sahadan 2-0 üstünlükle ayrıldı.

MAÇTA GERGİNLİK

Bu arada Konyaspor - Bursaspor maçında iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine teknik direktörler Aykut Kocaman ve İbrahim Üzülmez de sahaya girerek oyuncularını sakinleştirdi. Müdahalenin ardından mücadele kaldığı yerden devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.