Konyaspor’dan istifa açıklaması

Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Konyaspor, dünkü İstanbulspor maçından da yenik ayrıldı. Bazı taraftarların istifa çağrısı yaptığı Yeşil - Beyazlı yönetimin istifa ettiği yönündeki paylaşımlara cevap geldi.

Konyaspor’dan istifa açıklaması

Haber Dairesi Spor Muhabirinin ulaştığı Konyaspor’un üst düzey bir yöneticisi, bazı kesimlerin sosyal medyada yazdığı gibi bir istifanın söz olmadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada kimler tarafından cesaretlendirildiği bildiğimiz bazı gruplar, burada gerçek Konyaspor sevdalılarını ve tüm safiyane duyguları ve güçlü destekleri ile bu takıma gönül vermiş taraftarımızı ayrı tutarak söylüyorum, yönetimin istifa ettiğini, edeceğini söylüyor ve bunu çeşitli mecralarda yayıyorlar.

Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var gücüyle, tüm samimiyetleriyle bu takımın başarısı için mücadele ediyor. Maddi, manevi imkanlarını bu takıma seferber etmiş insanlardan bahsediyorum. Alınan bir yenilgide taraftarımız bir kahroluyorsa, inanın bizler bin kahroluyoruz. Konyamızda bir laf vardır; 'kara gün kararıp kalmaz.' 

Bu günler çok yakında geçecek. Yeter ki taraftarımız yanımızda olsun, yeter ki maç boyu futbolcularımızı desteklemeye devam etsin. Biz üzerimize düşenin fazlasını nasıl ki daha önce yaptıysak, şimdi de yapacağız ve taraftarımızı mutlu etmek için çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Takımımız yapacağımız yeni takviyelerle yeniden o görkemli başarıları yakalayacaktır. Üç beş maça bakarak gemiyi terketmek bize yakışmaz. Taraftarımız müsterih olsun, önümüzdeki günlerde, haftalarda çok daha iyi bir Konyaspor göreceğiz. Özledikleri, bekledikleri takımı yeni başarılarla yeniden görecekler."

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum