Konyaspor’dan Konya Şeker’e ziyaret

Konyaspor yönetimi destek ziyaretleri kapsamında bugün PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret etti.

Konyaspor’dan Konya Şeker’e ziyaret

Konyaspor yönetim şehrin dinamiklerini harekete geçirmek için temaslarına devam ediyor. Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri bugün yeşil-beyazlı takıma uzun yıllar farklı alanlarda sponsor olan Konya Şeker’i ziyaret etti.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

konyaspordan-konya-sekere-ziyaret.jpg

Erkoyuncu paylaşımında; “ Tümosan Konyaspor Kulübümüzün, güven tazeleyerek yükü yeniden omuzlayan, değerli Başkanı Sayın Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Konya'mızın gururu takımımıza Süper Lig maratonunda üstün başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

konyaspordan-konya-sekere-ziyaret-001.jpg

Ziyarette Ramazan Erkoyuncu’ya isminin yazdığı 42 numaralı formayı hediye eden Fatih Özgökçen’de; “Konyaspor'a olan desteğini güçlü bir şekilde ifade eden Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu birlik ve destek ruhuyla, yeşil-beyaz renklerimizi daha da yükseklere taşıyacağız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.