Konyaspor’dan Montella’ya İtalyanca gönderme

A Milli Takım’ın aday kadrosunun açıklanmasının ardından Konyaspor’dan teknik direktör Vincenzo Montella’ya tepki geldi. Adil Demirbağ’ın istatistikleri paylaşılarak İtalyan çalıştırıcıya kendi dilinde “Nedenini merak ediyoruz” sorusu yöneltildi.

Konyaspor’dan Montella’ya İtalyanca gönderme

Türkiye UEFA Uluslar Ligi’nde Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak. 11 ve 14 Ekim’de oynanacak maçlar öncesi aday kadro açıklandı. Konyaspor'dan kadronun açıklanması sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi.

MONTELLA’YA İTALYANCA GÖNDERME

Konyaspor, Adil Demirbağ'ın A Milli Takım'ın aday kadrosuna çağrılmamasına tepki gösterdi. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, Vincenzo Montella'ya gönderme yapılarak İtalyanca, "Nedenini merak ediyoruz?" ifadeleri kullanıldı.

ADİL DEMİRBAĞ'IN PERFORMANSI

Adil Demirbağ bu sezon Konyaspor formasıyla 7 maça çıktı. 26 yaşındaki savunmacı bu karşılaşmalarda toplam 630 dakika süre alırken 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.

konyaspordan-montellaya-italyanca-gonderme.jpg

İtalyan çalıştırıcı ligin ikinci haftasında oynanan Konyaspor - Galatasaray maçını tribünden izlemişti. Eylül ayında oynanan Galler ve İzlanda maçları kadrosuna Konyaspor'dan Umut Nayir'i davet etmişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.