Konyaspor’dan öğrenciler için yeni seyirci hamlesi

Konyaspor yönetimi Süper Lig maçlarında tribünleri doldurmak için yeni bir adım attı. Konya Teknik Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalandı. Sırada Selçuk, Necmettin Erbakan ve vakıf üniversiteleri var.

Konyaspor’dan öğrenciler için yeni seyirci hamlesi

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor iç saha maçlarında seyirci desteğini artırmak istiyor.

ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE ÜCRETSİZ BİLET

Yeşil-beyazlı yönetim bu amaçla yeni bir proje geliştirdi. Konyaspor’un ilk kadın yöneticisi olarak tarihe geçen eğitimci Ayşe Atsan tarafından hazırlanan proje ile Konya’daki üniversiteli gençler Süper Lig maçlarını ücretsiz izleyebilecek.

İMZALAR ATILDI

Bu kapsamda hazırlanan işbirliği protokolüne Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Osman Nuri Çelik ile Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz imza attı. Yeşil-beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde Selçuk, Necmettin Erbakan ve kentteki diğer vakıf üniversiteleri ile de işbirliği protokolü imzalayacağı öğrenildi.

konyaspordan-ogrenciler-icin-yeni-seyirci-hamlesi.jpg

Tümosan Konyaspor ve Konya Teknik Üniversitesi arasında yapılacak ortak çalışma, faaliyetlere ilişkin usul ve esasları kapsayan protokol içeriği şu şekilde belirlendi:

- Öğrenciler her maç öncesi Konyaspor web sitesi üzerinden yapacakları başvuru ile 2023 – 2024 futbol sezonu ikinci yarısında uygun görülen koşullarda maç izlemeleri ücretsiz bilet imkânı bulacaktır. Öğrenciye ait Konyaspor Passolig Kartının 30 Haziran 2024’e kadar geçerli olması şartı aranacaktır.

- Sezonluk Kombine bileti daha önceden Passolig kartına yüklü olan öğrencilere tekrar bilet yüklemek mümkün olamayacağından bu öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. (Öğrenci tanımlanan biletleri kesinlikle bir başkasına devredemeyecektir.)

konyaspordan-ogrenciler-icin-yeni-seyirci-hamlesi-002.jpg

- Konyaspor ailesinin büyük ve gelişmiş bir spor kültürü olduğuna dikkat çekmek üzere farklı okullarda gerçekleştirilecek çalışmalarda seçilmiş toplam 42 üniversite öğrencimizin katılımını sağlamak,

Okul öncesi ve ilköğretim kurumlarında atölye, sportif ve geleneksel oyunları içeren faaliyetleri planlamak, seçilen okullarda genç gönüllüler ile çalışmayı yürütmek,

Konyaspor futbolcuları ve teknik heyet ile yapılacak okul ziyaretlerinde gönüllü öğrencilerimizle programa katılım sağlamak,

Şehrinin takımını tutma kültürünün yeşermesi adına tabandan tavana yayılacak etkileşim ve farkındalık oluşturmak,

Kurumsal aidiyet ve verimliliğin artmasını sağlamak.

konyaspordan-ogrenciler-icin-yeni-seyirci-hamlesi-001.jpg

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Osman Nuri Çelik, yaptığı açıklamada, “Üniversite öğrencilerimizin Konyaspor ailesinin bir parçası olduğu hissini oluşturmak ve geliştirmek amacıyla protokol imzalanmıştır. Üniversitemiz, öğrencilerimiz ve Konyasporumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.