Konyaspor'dan sert tepki

Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in bir internet gazetesinde çıkan açıklamalarına Yeşil-beyazlı kulüpten sert tepki geldi.

Konyaspor'dan sert tepki

Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in bir internet gazetenin sosyal medya hesabında çıkan açıklamalarına Yeşil-beyazlı kulüpten sert tepki geldi.

Konyaspor Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Mustafa Göksu sosyal medya hesabından Bosnalı oyuncunun hiçbir yere beyanat vermediğini söyledi.

Hadziahmetovic'in, "Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda transfer olmak isterim" dediği iddia edilen paylaşıma Konyaspor cephesi sert tepki gösterdi.

"Konyasporlu Amir Hadziahmetovic, transfer süreciyle ilgili olarak ilk kez Sportcell'e konuştu. "Şu ana kadar bana ulaşan bir resmi teklif yok ancak Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda transfer olmak isterim." şeklindeki paylaşıma Konyaspor  Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Mustafa Göksu cevap vererek "Yok böyle bir açıklama. Amir hiçbir yere konuşmadı." diyerek paylaşıma tepki gösterdi.

konyaspor-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.