Konyaspor maçındaki tepki gören hakem kararları sonrası bu kez Adana Demirspor, Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a konuk oldu maçta 34. dakikada sahadan çekildi. Hakem Oğuzhan Çakır karşılaşmayı tatil etti.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yapılan Galatasaray-Adana Demirspor maçı, konuk takımın sahadan çekilmesi nedeniyle yarıda kaldı.

RAMS Park'ta yapılan müsabaka 1-0 sarı-kırmızılı takımın üstünlüğüyle devam ederken Adana temsilcisinde futbolcular yedek kulübesiyle görüşerek 34. dakikada soyunma odasına gitti. Bir süre beklemenin ardından Galatasaraylı futbolcular da sahadan ayrıldı.

Yaklaşık 25 dakika sonra statta yapılan anonsta, "Adana Demirspor takımı sahadan çekildiği için maç hakem tarafından tatil edilmiştir." denildi.

Adana Demirspor'un soyunma odasında olduğu anlarda Galatasaray'ın yedek futbolcuları kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Bu sırada müsabakaya ilk 11'de başlayan sarı-kırmızılı futbolcu tribünleri dolaşarak kutlama yaptı.

Victor Osimhen ve Alvaro Morata kale arkasındaki taraftarlarla "üçlü" tezahüratı yaptı. Morata, kale arkasından aldığı ultrAslan bayrağıyla sahada tur attı.

GALATASARAY'IN KAZANDIĞI PENALTI OLAY OLDU
Maçın 11. dakikasında Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışına tepki gösteren Adana Demirspor, 34. dakikada kenardan gelen talimat sonrası sahadan çekildi. Takım kaptanları Semih Güler ve Tayfun Aydoğan, Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı ile görüştü. Bu görüşme sonrası Semih Güler takım arkadaşlarına, "Sahadan çekiliyoruz" diye seslendi ve koridora doğru yöneldiler.

MAÇ TATİL EDİLDİ
RAMS Park'ta yaklaşık 25 dakika sonra statta yapılan anonsta Galatasaray-Adana Demirspor karşılaşmasının hakem Oğuzhan Çakır, tarafından tatil edildiği duyuruldu. Maçla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

KONYASPOR MAÇINA DA HAKEM SKANDALI DAMGA VURMUŞTU
Konyaspor’un dün oynanan Kayserispor maçındaki 3'üncü golünün elle çizilen ofsayt çizgisiyle iptal edilmesi ve yarı otomatik ofsayt sisteminin devre dışı kalmasına tüm şehir sert tepki göstermişti.

Stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkan Yardımcısı Metin Korkmaz, "Murat Bey daha kapsamlı bir açıklama yapar. MHK'ye yapılan bir tepki. Galatasaray ile alakalı değil. Murat Bey'in talimatıyla çekildik" diye konuştu.

Eski hakem Ahmet Çakar, "Adana Demirspor başkanı sevgili Murat Sancak’ı kutluyorum artık kral çıplak dedi bu geceki penaltı hırsızlığından sonra Türkiye ligi bitmiştir." dedi.

Murat Sancak da yaptığı açıklamada, "Mertens gibi oyuncuların penaltı almak için kendini yere atmaması lazım. Bu operasyon TFF ve MHK'ye yapıldı. Türk futboluna katkı olacaksa, ceremesini çekeriz." dedi.






Kaynak:Anadolu Ajansı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.