Konyaspor’dan Tiryaki’ye çok sert tepki: “Yazıklar olsun”

1922 Konyaspor’un dün Hacettepe ile oynadığı maçı yöneten Cansu Tiryaki, penaltı kararıyla Yeşil beyazlı camiayı çileden çıkardı. Başkan Renklibay, pozisyonun görüntüsünü sosyal medyadan paylaşarak, “Tek bir kelime ile yazıklar olsun” dedi

Konyaspor’dan Tiryaki’ye çok sert tepki: “Yazıklar olsun”

TFF 3. Lig 1. Grup’ta dün oynanan maçta 1922 Konyaspor, Ankara temsilcisi Hacettepe’ye konuk oldu. Osmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmada pilot takım 19. Dakikada Hüseyin Mert’le takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

30. dakikada Hacettepeli oyuncunun sol kanattan ceza sahası içine ortasında Yeşil beyazlı savunma oyuncusu topa kafayla müdahale etmesine rağmen FIFA Kokartlı Cansu Tiryaki beyaz noktayı gösterdi. Konyasporlu oyuncuların itirazları sonucu değiştirmedi ve Alperen’in penaltı golüyle ev sahibi ekip skora denge getirdi.

Müsabakadan 4-2 mağlup ayrılan Yeşil beyazlı yönetim, teknik heyet ve futbolcular, skora direkt etki eden hakeme adeta ateş püskürdü.

Başkan Renklibay, twitter hesabından Tiryaki’ye çok sert tepki göstererek, “1922 Konyaspor-Hacettepe maçında bayan orta hakemin 1922Konyaspor aleyhine vermiş olduğu penaltı futbol tarihine kara bir leke olarak yazılacaktır.Tek bir kelime ile yazıklar olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.