Konyaspor’dan Trabzon maçı öncesi TFF’ye kritik telefon

Konyaspor yönetimi kritik Trabzonspor maçı öncesi taraftar ve basınla iftar yemeğinde buluştu. Başkan Ömer Korkmaz, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı telefon görüşmesinin ayrıntılarını paylaştı.

Konyaspor’dan Trabzon maçı öncesi TFF’ye kritik telefon

Konyaspor ile Trabzonspor Süper Lig’de 46. kez karşı karşıya gelecek. Puan sıralamasında kritik bir noktada bulunun yeşil-beyazlı takımda tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı.

Konyaspor yönetimi milli arada takımı motive için Kayacık Tesislerinde adeta kamp kurdu. Kalan 8 haftalık sürecin planlaması yapıldı.

Yönetim Trabzon maçı öncesi ise stadyumda Konya spor basını ve taraftarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Nalçacılılar Taraftar Derneğinin iftar yemeğinde Trabzon maçı için 90 dakika destek istedi, taraftarları maça davet etti.

konyaspordan-trabzon-maci-oncesi-tffye-kritik-telefon-001.jpg

ÖNÜMÜZDEKİ 4 MAÇ ÇOK KRİTİK

Başkan Korkmaz, basın mensuplarıyla bir araya geldiği yemekte de önemli açıklamalar yaptı. “Trabzon maçını kazanarak rehavete kapılmadan yolumuza devam etmek istiyoruz” diyen Korkmaz, şunları söyledi:

“Önümüzdeki 4 maç bizim için kritik. Bu maçlara özel prim hazırlığımız var. Bu maçlardan sonra evimizde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Bu maça rahat bir konumda girmek istiyoruz. İlk maçta onlardan bir alacağımız var. Devamında Galatasaray gelecek. Onlardan da bir alacağımız var"

konyaspordan-trabzon-maci-oncesi-tffye-kritik-telefon.jpg

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ İLE GÖRÜŞME

Olaylı Trabzonspor – Fenerbahçe maçından sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefon görüşmesi yaptığını anlatan Ömer Korkmaz, “Kendim bizzat Mehmet Büyükekşi’yi aradım. Son haftalarda yaşanan durumlardan dolayı üzüntümü dile getirdim. Ayrıca hakemlerin baskı altında kalmadan maçları yönetmesini rica ettim.” ifadelerini kullandı.

konyaspordan-trabzon-maci-oncesi-tffye-kritik-telefon-002.jpg

konyaspordan-trabzon-maci-oncesi-tffye-kritik-telefon-003.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.