Konyaspor’dan transfer hamlesi! Boşnak genç sol kanat forma giydi

Konyaspor’un Gaziantep FK ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna giren genç isim dikkat çekti. FK Saraybosna U19 Akademi Ligi’nde forma giyen sol kanat oyuncusu Hamza Ljukovac’ın Yeşil beyazlı ekibe yakın olduğu iddia edildi.

Konyaspor’dan transfer hamlesi! Boşnak genç sol kanat forma giydi

Bosna-Hersek'te Zeljeznicar ile oynanan dostluk maçının ardından Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Yeşil beyazlı camiaya müjdeli haberi duyurmuştu.

Boşnak futbolcuların takıma olumlu katkı sağladığını vurgulayan Başkan Özgökçen, bu noktada protokol imzalayacaklarını açıklamıştı.

Fatih Özgökçen, Bosna- Hersek'te transfer üssü kuracaklarını vurgulayıp, "Birkaç tane oyuncu için benim gözlemlerim oldu. Scout ekibimiz de karşılaşmayı izledi. Hocalarımızın görüşü olacaktır. Ona göre bir değerlendirme olabilir. Bundan sonra devam edecek. Bu sadece bir karşılaşmayla kalmayacak. Bir protokol imzalıyoruz. O protokol çerçevesinde büyük adımlar atacağız.

Bize gelen Boşnak futbolcular gayet uyumlu ve bize verim sağlıyor. İnşallah bunu devam ettirme gayreti içinde olacağız" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Yeşil Beyazlıların Gaziantep FK ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna giren isim dikkat çekti. Gözler, Saraybosna kulübünden özel izinle Antalya kampına denenmek için getirilen Hamza'daydı.

FK Saraybosna U19 Akademi Ligi’nde forma giyen genç sol kanat oyuncusu Hamza Ljukovac’ı teknik heyet sahada görme fırsatı bulurken, Boşnak oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.