Konyaspor’dan tribünleri dolduracak hamle!

Pandemi nedeniyle yüzde 50'si açık olan tribünleri aşı durumu ve fiyatlar nedeniyle dolduramayan yeşil-beyazlılar, fiyat politikasında değişikliğe gidecek.

Konyaspor’dan tribünleri dolduracak hamle!

Konyaspor yönetiminden taraftarı tribüne çekecek bir hamle geliyor. Pandemi nedeniyle yüzde 50'si açık olan tribünleri aşı durumu ve fiyatlar nedeniyle dolduramayan yeşil-beyazlılar, fiyat politikasında değişikliğe gidecek.

Konu ile ilgili açıklamayı Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen yaptı. Yeşil-Beyazlı ekibin başkanı, katıldığı programda tribünde istenilen taraftar desteği göremediklerini ve bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Başkan Özgökçen, Kayserispor maçında bilet fiyatlarında indirime gideceklerini belirterek “On ikinci adam olarak nitelendirdiğimiz taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Bunun içinde yönetim kurulumuz ile birlikte aldığımız karar ile Galatasaray maçının ardından Konya’da oynayacağımız Kayserispor maçında bilet fiyatlarında yüzde 50 oranında indirime gideceğiz. Böylelikle tribünlerimizi dolduracağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Bilindiği üzere pandemi nedeniyle %50'si açık olan tribünü dolduramayan yeşil-beyazlı taraftarlar aşı durumu ve fiyatlara takılmıştı. Yapılacak bu hamle ile Konyaspor tribünlerinin tamamen dolması hedefleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.