Konyaspor’dan yeni transfer açıklaması

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Konyaspor’da transfer görüşmeleri sürüyor. Son gelişmeleri Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ açıkladı, “Birkaç gün içerisinde yeni transfer hamlelerimiz olacak” dedi.

Konyaspor’dan yeni transfer açıklaması

Süper Lig’de bu sezon oldukça zor günler geçiren Konyaspor, Hakan Keleş’ten boşalan teknik direktörlük görevine Fahrudin Ömerovic’i getirdi. Ganalı orta saha oyuncusu Emmanuel Boateng'i de renklerine bağlayan yeşil-beyazlı takımda kadroyu güçlendirmek için transfer görüşmeleri sürüyor.

“YENİ TRANSFER HAMLELERİMİZ OLACAK”

Son gelişmeleri paylaşan Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, “Futbol şubemiz, takımımıza katkı sağlayacak isimlerle görüşmelere devam ediyor. Şu an için isim vermek doğru olmaz ama inşallah birkaç gün içerisinde yeni transfer hamlelerimiz olacak. Neticelendiğinde bunu da kamuoyuyla paylaşacağız” açıklamasını yaptı.

konyaspordan-yeni-transfer-aciklamasi.jpg

TARAFTARLARA KOMBİNE ÇAĞRISI

Yönetim Kurulu olarak transfer görüşmelerine devam ettiklerini ifade eden Derebağ, “Bizler transfer görüşmelerini devam ederken taraftarımıza da çağrımız var. İkinci yarı indirimli kombine satışlarımız başladı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor internet sitesi ve sosyal medya platformlarından bunu duyurduk. Ne yazık ki şu an itibarıyla beklediğimiz sayılara ulaşamadık. İnanıyoruz ki Konyaspor taraftarı, takımını yalnız bırakmayacak. Stadyuma gelerek desteklerini esirgemeyecek. Çünkü Konyaspor taraftarı zor günlerden birlik ve beraberlik duygusuyla çıkabileceğini çok iyi biliyor.” diye konuştu.

“BİRLİKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE GÜÇLÜ OLUYORUZ”

Konyaspor’un Konya’nın en büyük markası olduğunu söyleyen Yunus Derebağ, “Konyaspor'umuz şüphesiz Konya'nın en büyük markasıdır. Bu marka etrafında hepimizin birleşmesi gerekiyor. İş adamları, sanayiciler ve odalar herkes elini taşın altına koymalıdır. Konya şehrimiz, beraberlik duygusunu her daim göstermiştir. İnşallah yeniden o birlik havasını Konyaspor etrafında yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.