Konyasporlu futbolcular ‘Şut ve Gol’de gençlere tüyolar verdi

Konyasporlu futbolcular, Kasım ayı başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" etkinlikleri kapsamında söyleşiye katıldı. Söyleşide; Konyaspor'un başarısı konuşuldu, gençlere tüyolar verildi.

Konyasporlu futbolcular ‘Şut ve Gol’de gençlere tüyolar verdi

Yeşil beyazlı futbolcular,  "Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi" etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Etkinlikle Konyaspor'dan 8 isim yer aldı. 

Kaptan İbrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Muhammet Demir, Soner Dikmen, Cebrail Karayel, Endri Çekiçi ve Zymer Btytqi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda açılan “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi”ndeki etkinlikler kapsamında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Konferans Salonu’nda futbolseverlerle bir araya geldi.

Yeşil beyazlı futbolcular, gençlere Konyaspor'un başarısındaki takım olgusuna değinirken, futbol tüyoları da verdi. Renkli anlara da sahne olan söyleşi sonrası taraftarla da bir araya gelen futbolcular, sergiyi de gezme fırsatı buldu.

Sergi kapsamında düzenlenen etkinliklerde Türk futbolunu daha ileriye taşımak, çok daha fazla genci futbola teşvik etmek ve futbola karşı ilgiyi artırmak hedefleniyor.

Sergi ile futbolseverlerin dikkatini çekmek, özellikle gençleri, ülke futbolunun kökleriyle buluşturmak ve onlara futbolun kardeşlik olduğunu göstermek de amaçlanıyor.

konyasporlu-futbolcular-sut-ve-golde-genclere-tuyolar-verdi.jpg

konyasporlu-futbolcular-sut-ve-golde-genclere-tuyolar-verdi-001.jpg

konyasporlu-futbolcular-sut-ve-golde-genclere-tuyolar-verdi-002.jpg

konyasporlu-futbolcular-sut-ve-golde-genclere-tuyolar-verdi-003.jpg

konyasporlu-futbolcular-sut-ve-golde-genclere-tuyolar-verdi-004.jpg

konyasporlu-futbolcular-sut-ve-golde-genclere-tuyolar-verdi-005.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.