Konyasporlu futbolcuya İzmir ekibi talip

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden İzmir ekibi Göztepe, Konyaspor’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek 25 yaşındaki Angolalı futbolcuyu kıskacına aldı.

Konyasporlu futbolcuya İzmir ekibi talip

Geçtiğimiz yıl küme düşen Göztepe bu yıl iddialı bir kadro ile yeniden Süper Lig’e dönmenin hesaplarını yapıyor. Sezon başında Konyaspor’dan ayrılan Mame Diouf’u kadrosuna katan İzmir ekibi, ilk devrenin bitmesine iki maç kala transfer çalışmalarına hız verdi.

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı ekip, iki sezondur Konyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Bruno Paz'ı gündeme aldı. Önümüzdeki günlerde oyuncu ile temasa geçmeye hazırlanan Göztepe yönetimi, Angolalı oyuncuya şartlarını sunacak.

Sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek oyuncudan beklediği dönüşü alırsa ocak ayında kulübüyle masaya oturacak yönetim transferi sonlandırmak için tüm şartları zorlayacak.

Konyaspor ile 40 maça çıkan ve iki gol atan oyuncu, Angola Milli Takım formasını da 5 kez terletti. Bir süredir Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance'ın takibindeki Paz'ın transferinde teknik adam Stanimir Stoilov'un da oldukça istekli olduğu ve 2. yarıda kadrosunda mutlaka görmek istediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.