Konyasporlu Kramer’den çarpıcı açıklamalar

İki yıl sonra Slovenya milli takımına çağırılan Konyasporlu Blaz Kramer, transfer süreci ve Süper Lig hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Konyasporlu Kramer’den çarpıcı açıklamalar

Konyasporlu Blaz Kramer, Slovenya’nın UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Norveç ve Kazakistan maçları için aday kadroya davet edilmişti.

Golcü futbolcu ülkesinde RTV SLO’ya konuştu. 28 yaşındaki Kramer, Konyaspor’a transfer süreci ve Süper Lig hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TRANSFER SÜRECİNİ ANLATTI

“Konya'ya ilk geldiğimde tam bir karışıklık ortamı vardı. Pazarlık yaptılar, sözleşmeyi değiştirdiler ama yine de birçok konuda anlaşamadım. Orada veda etmiş olmama rağmen Legia Varşova’ya döndüm. Koçumun bana yeni bir fırsat sunması beni çok mutlu etti çünkü beni kürsüye çıkarabilirdi. Yazın çok iyi oynadım, 5 gol 4 asist yaptım ama transferin bitimine iki gün kala beni tekrar Konyaspor'dan aradılar, çok ilgilendiler ve bonservis ödediler.”

konyasporlu-kramerden-carpici-aciklamalar.png

SÜPER LİG YORUMU: TÜRKİYE BAŞKA BİR DÜNYA

Kariyerim için Süper Lig’e gelmek kesinlikle ileri bir adım. Türkiye ligine saygı duyuluyor, çok önemli isimler var, izleyici kitlesi de çok iyi. Türkler hayranlara coşku yaşatıyor.

Eyüpspor maçında son dakikada gelin golün ardından atmosfer gerçekten çılgıncaydı. Konyaspor geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan ancak kurtulmayı başaran büyük bir kulüp. Eğer şu an bulunduğumuz yerde yani orta sıralarda kalırsak iyi bir sezon olacak, başarılı bir kupa müsabakası da bekliyoruz.

konyasporlu-kramerden-carpici-aciklamalar-001.jpg

“60’DAN SONRA HARAKİRİ”

Uyum sürecim kolay olmadı. Taktik disiplin üzerine Türkiye'de 50'nci, 60'ıncı dakikaya kadar taktiğe bağlı kalıyorlar, sonra harakiri. Yukarı-aşağı veya ya hep ya hiç karşı saldırıları. Ancak Türkiye başka bir dünya. Sekiz yıldır yurt dışındayım ve bu yolu iyi çizdiğimi düşünüyorum. Her seferinde doğru kararı verdim ama Legia'da sakatlık sorunlarım vardı. Eğer sağlıklıysam her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım, antrenörler de bu erdemin farkındadır.

konyasporlu-kramerden-carpici-aciklamalar-001.png

“BALKAN ÇETESİ”

Yeni sezon öncesinde Konyaspor kadroda büyük bir değişikliğe gitti. 17 kadar yeni oyuncu geldi, dolayısıyla henüz en iyi durumda değiliz. Kulüpte 6-7 kişi Balkanlıyız, çok takılırız. Balkan çetesi.

İKİ ÇOCUK, ÜÇ KÖPEK, EV DOLACAK...

Ailem ekim ayının sonunda Konya’ya geliyor. Şimdi Polonya'dalar ve onlarla birlikte üç köpek geliyor. Ev çok büyük, merak etmeyin. Muhtemelen bugüne kadarki en lüks evim, yeni inşaat. Türkler aşırıya kaçmayı severler. Ev stadyumun hemen arkasında olduğundan balkondan görebiliyorum.

konyasporlu-kramerden-carpici-aciklamalar.jpg

MİLLİ TAKIMDAKİ HEDEFİ

Milli takımda 5 forvet var, her birinin doğal olarak kendine has özellikleri var. Örneğin teknik direktörümüz beni topu tutmak ve uzağa koşmak için kullanabilir. Hızımdan faydalanabilir. İyi durumdayım, gol de atabilirim. Sadece teorik olarak konuşuyorum, kendimi ifşa etmek istemiyorum, milli takımda takımın hedeflerine teslim olmak, gol atmayı düşünmekten daha önemli.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.