Konyasporlu oyuncular maçı değerlendirdi: Taraftarı hep böyle görmek istiyoruz

Konyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti Yeşil - Beyazlılarda futbolcular maçı değerlendirdi. Oğulcan Ülgün, “Abim kaç haftadır 'ne olur benim için kaleye vur' diye yalvarıyordu. Abim için vurdum ve gol oldu” dedi.

Konyasporlu oyuncular maçı değerlendirdi: Taraftarı hep böyle görmek istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Konyaspor'da galibiyet golünün sahibi Oğulcan Ülgün, Adil Demirbağ ve Ahmet Oğuz galibiyeti değerlendirdi.

“ABİM İÇİN VURDUM VE GOL OLDU”

Attığı gol ve galibiyetin kendisi için önemli olduğuna değinen Oğulcan Ülgün, "Abim kaç haftadır 'ne olur benim için kaleye vur' diye yalvarıyordu. Abim için vurdum ve gol oldu. Bu arada taraftarı hep böyle görmek istiyoruz. Onlar bizim arkamızda olduğu sürece her zaman iyi sonuçlar alacağızdır." diye konuştu.

“BUGÜN İKİ TARAFTAN DA MUTLUYUZ”

Adil Demirbağ ise her serinin bir gün bozulacağına dikkati çekerek, "Bizim kötü gidişatımız da bir gün bozulacaktı. Galatasaray'ın iyi gidişatı da bir gün bozulacaktı. Bugün iki taraftan da mutluyuz. Kötü gidişatımızı ve rakibin serisini bozduğumuz için mutluyuz. Çok çalıştık ve takımca çok mücadele ettik ve kazandık. İnşallah seri bizden yana olur." değerlendirmesinde bulundu.

konyasporlu-oyuncular-maci-degerlendirdi-taraftari-hep-boyle-gormek-istiyoruz.jpg

“ASLA PES ETMEDİK”

Ahmet Oğuz da takım adına daha önce görmediği bir atmosferin var olduğunu vurgulayarak, maç öncesinde çok iyi analizler yaptıklarını söyledi.

Geriye düşmelerine rağmen inanarak oynamaya devam ettiklerini anlatan Ahmet Oğuz, "Maçı hiç bırakmadık. Asla pes etmedik. Bizim için kötü giden durumu düzelttik. Artık kendimize bir özgüven kazandırdık. Bunun devamının geleceğini düşünüyorum. İnşallah daha üst sıralara çıkacağız. Bu galibiyeti hocamıza armağan ediyorum. Çünkü emeği çok büyük. İnşallah onun ve bizim için yeni bir serüven başlar." diye konuştu.

konyasporlu-oyuncular-maci-degerlendirdi-taraftari-hep-boyle-gormek-istiyoruz-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.