Konyasporlu Uğurcan Kayseri kampını değerlendirdi

Konyaspor'un başarılı stoperi Uğurcan Yazğılı, Kayseri kampında önemli açıklamalarda bulundu. Geçen sezon yaşadıkları küme düşme korkusunu tekrar yaşamak istemediklerini söyledi.

Konyasporlu Uğurcan Kayseri kampını değerlendirdi

Süper Lig ekibi Konyaspor, Kayseri'de bulunan bin 850 metre yükseklikteki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki hazırlıklarını tamamladı.

Yeşil-beyazlı takımın stoperi Uğurcan Yazğılı, Kayseri kampına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi:

"Gerçekten burada çok güzel bir ortam var. Yeni gelen arkadaşlarımızla bir aile ortamı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Çalışmalarımız da çok güzel gidiyor. Slovenya kampımız başlayacak. Slovenya kampında da artık daha çok hazırlık maçları ve taktiksel olarak antrenmanlarımız olacak"

konyasporlu-ugurcan-kayseri-kampi-degerlendirdi.png

Takımın geçen sezonki durumuna da değinen Yazğılı, "Geçen sene takım olarak inişli çıkışlı zamanlarımız oldu. Zorluklar yaşadık. Son haftaya kadar düşme tehlikemiz vardı. Ligde kaldığımız için gerçekten çok mutluyuz ama bu sene gerçekten çok daha farklı bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz. O sıkıntıları tekrar yaşamamak istiyoruz. Bütün arkadaşlarımız da bunun bilincinde. Çalışmalarımızı ona göre yapıyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Onlarla da inşallah hep birlikte güzel bir sezon başlangıcı yaparak bütün sezon boyunca Konyaspor'u hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Son haftalarda taraftarımızın bize büyük bir desteği olmuştu. Yine onların desteğine ihtiyacımız olacak. İlk iç sahada taraftarımızla beraber, yine eskisi gibi güçlü bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.