Konyasporluların Özgüç Türkalp yorumu: Geç gelen adalet!

Yıllar önce Konyaspor - Fenerbahçe maçında Anelka'nın elle attığı golü görmeyen ve 'Arabayı şarampole yuvarladım" diyen Özgüç Türkalp’e bundan sonra görev verilmeyecek. Karar en çok Konyasporluları sevindirdi, "Geç gelen adalet" yorumları yapıldı.

Konyasporluların Özgüç Türkalp yorumu: Geç gelen adalet!

Hakem Özgüç Türkalp’e bundan sonra maçlarda görev verilmeyecek. 2005-2006 sezonunda Konyaspor - Fenerbahçe maçında Anelka'nın Konyaspor'a elle attığı golü veren Özgüç Türkalp kararı en çok Konyasporluları sevindirdi.

MHK KARARINI DUYURDU

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Sivasspor - Galatasaray ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçlarının VAR hakemleri için kararını açıkladı.

MHK, Sivasspor-Galatasaray maçının VAR hakemi Özgüç Türkalp'e bundan sonra görev verilmeyeceğini duyurdu.

KONYASPORLULARI SEVİNDİREN KARAR

Özgüç Türkalp, yıllar önce Konyaspor camiasının büyük tepkisini çekmişti. 2005-2006 sezonunda Konyaspor - Fenerbahçe maçında Anelka'nın elle attığı golü vererek büyük tepki çeken Özgüç Türkalp, yıllar sonra pozisyon için “Arabayı şarampole yuvarladım” yorumunu yapmıştı.

Merkez Hakem Kurulu’nun Özgüç Türkalp'e bundan sonra görev verilmeyeceğine dair kararı sonrası Türkap ile ilgili bir çok kullanıcı sosyal medyada “Geç gelen adalet” yorumu yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

konyasporlularin-ozguc-turkalp-yorumu-gec-gelen-adalet.jpg

konyasporlularin-ozguc-turkalp-yorumu-gec-gelen-adalet-001.jpg

konyasporlularin-ozguc-turkalp-yorumu-gec-gelen-adalet-002.jpgkonyasporlularin-ozguc-turkalp-yorumu-gec-gelen-adalet-003.jpgkonyasporlularin-ozguc-turkalp-yorumu-gec-gelen-adalet-004.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum