Konyaspor’u bekleyen kritik 4 maç!

Süper Lig'in 28.haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Konyaspor'u zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlılar, ikinciliğini korumak için 4 kritik karşılaşmaya çıkacak.

Konyaspor’u bekleyen kritik 4 maç!

Konyaspor'da son haftalarda alınan mağlubiyetlerden sonra gözler Galatasaray maçına çevrildi. Lig'de Alanyaspor'a karşı 5-1'lik yenilgi alan yeşil-beyazlıların önünde kritik bir süreç başlıyor.

konyaspor.jpg

Sezonu ikinci sırada tamamlamak isteyen Konyaspor, önündeki 4 maçta adeta ya tamam ya devam diyecek. İlk olarak Cumartesi günü Domènec Torrent'li Galatasaray'ı konuk edecek olan İlhan Palut’un ekibi, daha sonra üst üste iki deplasman maçına çıkacak.

Konyaspor ilk deplasman sınavını 13 Mart Pazar günü Kayserispor'a karşı verecek. Yeşil-beyazlılar bu maçın ardından son haftalarda çıkış yakalayan ve lig ikinciliği için mücadele eden Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Konyaspor, bu zorlu fikstürde son maçını ise ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Göztepe ile oynayacak. Bu 4 maçta  12 puan hedefleyen Konyaspor, hem lig ikinciliğini sürdürmek hem de son haftalarda kaybedilen puanları telafi etmek için elinden geleni yapacak.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.