Konyaspor’u evinde bekleyen tehlike!

Konyaspor iç sahada topladığı 12 puanın 7’sini Eskişehir’de hanesine yazdırırken, Konya’daki maçlarda ise sadece 5 puan toplayıp tehlike sinyalleri verdi.

Konyaspor’u evinde bekleyen tehlike!

Galibiyet parolasıyla çıktığı Alanyaspor karşısında puanı son dakikada gelen penaltı golüyle kurtaran ve sergilediği futbolla taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor, 2022 yılını 25 puanda tamamladı.

Geçen sezon iç sahada 7 hafta sonunda 17 puan toplayan ve performansıyla zirvede yer alan Yeşil Beyazlılar, bu sezon ise beklentinin uzağında kaldı.

Konyaspor, geride kalan 15 haftada iç sahada oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde ederken, Gaziantep FK karşısında ise yenilgiyle tanıştı.

Eskişehir’de ev sahibi sıfatıyla oynadığı 3 iç saha maçında tabloya 7 puan yansıtan Anadolu Kartalı, Konya’da oynadığı maçlarda ise kâbus yaşadı.

Yeşil beyazlılar, 8. Haftada Ümraniyespor galibiyetinin ardından Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup olurken, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Dünya Kupası sonrası ligdeki ilk sınavında da Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak kötü gidişe son veremedi.

Anadolu Kartalı’nın 2022 yılı içinde oynadığı 7 iç saha maçından sadece 5 puanı (1 G, 2 B) Konya’da toplaması ise tehlike olarak yorumlandı.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.