Konyaspor'u karıştıracak transfer iddiası! Inter'den sonra Udinese

İlhan Palut’u ısrarla Beşiktaş’la anan ulusal basın şimdi de Konyaspor’un yıldızı Amir’e Udinese’nin talip olduğunu, Brezilyalı sol bek Guilherme’nin adının ise Flamengo ile anıldığını ve devre arasında rekor bonservisle satılabileceklerini iddia etti.

Konyaspor'u karıştıracak transfer iddiası! Inter'den sonra Udinese

İlhan Palut’u ısrarla Beşiktaş’la anan ulusal basın, şimdi de Konyaspor’un Boşnak yıldızı Amir Hadziahmetovic’e Udinese’nin talip olduğunu, Brezilyalı sol bek Guilherme Sitya’nın adının ise Flamengo ile anıldığını ve devre arasında rekor bonservisle satılabileceklerini iddia etti.

Fanatik’te yer alan haberdeki iddiaya göre; Konyaspor ’da çalıştığı her hocanın vazgeçilmezi olan Amir Hadziahmetovic, Avrupa takımlarının da ilgisini çekmeye başladı.

Bosnalı yıldız için İtalyan ekibi Inter'in devrede olduğu iddiaları yaz dönemine damga vurmuştu. Ancak bir başka İtalyan kulübü Udinese’nin Amir’le ilgili detaylı bir çalışma içerisinde olduğu ve önümüzdeki günlerde yetkililerin transfer görüşmeleri yapmak adına Konyaspor’un kapısını çalacağı öğrenildi.

Bosna Hersek Milli Takımı’nda Pjanic’in orta sahadaki partneri olan Amir’in son iki sezonda Konyaspor’la sergilediği performans göz kamaştırıcıydı. Başarılı oyuncunun adı Galatasaray ’la ciddi şekilde anılmıştı.

- HEDEF EN AZ 10 MİLYON EURO

konyasporu-karistiracak-transfer-iddiasi-interden-sonra-udinese.jpg

Konyaspor’da sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra sol bekteki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve kontratı uzatılan Guilherme’nin de adı Flamengo ile anılıyor.

Yönetim yıldızı iyice parlayan sol bek için gelen teklifleri beklentilerin üzerinde olması halinde değerlendirebilir. Konyaspor’un iki yıldızdan beklentisi 10 milyon Euro’nun üzerinde.

Fanatik, 24 Temmuz 2022 tarihinde de Boşnak oyuncu Amir Hadziahmetovic’e İtalyan devi Inter’in talip olduğunu ve resmi teklifte bulunmak için Konyaspor Kulübü’nün kapısını çalacağını iddia etmişti.

konyasporu-karistiracak-transfer-iddiasi-interden-sonra-udinese-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.