Konyaspor’un 10 Numarası konuştu!

Konyaspor'un yeni transferlerinden Domagoj Pavicic Erzurum kampının çok iyi geçtiğini ifade ederken, Konyaspor taraftarının kendisine verdiği müthiş sevgisine hayran kaldığını söyledi.

Konyaspor’un 10 Numarası konuştu!

Konyaspor'un yeni transferlerinden Domagoj Pavicic Erzurum kampında açıklamalarda bulundu. Erzurum kampının çok iyi geçtiğini ifade eden Pavicic, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Konyaspor taraftarından sosyal medyadan çok fazla destek mesajı aldığını ifade eden Hırvat oyuncu, daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığını belirterek, "Konyaspor için elimden geleni yapacağım" dedi.

konyaspor.jpg

“8 VE 10 NUMARAYI GİYMEYİ SEVİYORUM”

Pavicic, 8 ve 10 numarayı giymeyi sevdiğini belirterek, “Kamp çok iyi geçiyor. İlk etapta 7 gün Konya'daydık. Güzel antrenmanlar yaptık. Şimdi bir kaç gündür Erzurum'dayız. Milli takımlardan dönen arkadaşlarımız var.  Her şey yolunda, antrenmanlar ve hocalar iyi. Önümüzdeki antrenmanlarda çalışmalarımıza devam edeceğiz. 10 senedir Hırvatistan'dayım. Şimdi yeni bir ülkede olmak benim için biraz farklı olacak. Farklı bir kültür var. Robert Muric'in burada olması benim açıdan bir avantaj oldu. Ayrıca diğer Balkanlı futbolcular var. Ortama uyum sağlamak için çok önemli, zaten şu ana kadar her şey yolunda. Oyuncular bizi çok iyi karşıladılar.

Rieka'da üç yıl 10 numara giydim. Öncesinde de 10 numara giyiyordum. 8'si de seviyorum. Şu anda 8 numara başka bir oyuncu tarafından giyiliyor. 10 numarayı seviyorum” diye konuştu.

2.jpg

“BATE BORİSOV'A KARŞI ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞ OLACAĞIZ”

UEFA Konferans Ligindeki rakipleri Bate Borisov'a karşı çok iyi hazırlanmış olacaklarını ifade eden Hırvat futbolcu, maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Avrupa maçlarının liglerden çok faklı olduğunu dile getiren Domagoj Pavicic, “Avrupa maçları ligden çok farklı. Ligde çok maç oynuyorsunuz ama Avrupa maçlarında iki hakkınız var. İlerlemek için kazanmak zorundasınız. Gruplara kadar gitmeyi hedefliyoruz. Son iki haftadır çok iyi çalışıyoruz. Rakibimiz Bate Borisov'a karşı çok iyi hazırlanmış olacağız. Oynayacağımız maçı kazanacağımızı ümit ediyorum” dedi.

3.jpg

“KONYASPOR İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Konyaspor taraftarının kendisine verdiği müthiş sevgisine hayran kaldığını ve mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu, “ Ümit ediyorum taraftarların bana olan beklentilerini karşılayacağım. Konyaspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Instagram'dan çok mesaj aldım. şaşırdım, daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım, mutlu oldum. Beni iyi karşıladılar. İleride bir çok galibiyet elde ederiz ve bunu birlikte kutlarız. Özellikle 'Konya'ya gel, Konya'ya hoş geldin!' dediklerinde çok mutlu oldum. Stadımız çok büyük. Orada kalabalık taraftarımızı önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

HABER DAİRESİ

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.