Konyaspor’un beklentisi 160 milyon TL

Konyaspor'da bu sezon başarılı bir performans sergileyen Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı kulüplerin gözdesi olurken, yönetim bu iki oyuncudan 10 milyon euro yani 160 milyon TL gelir bekliyor.

Konyaspor’un beklentisi 160 milyon TL

Konyaspor'da bu sezon başarılı bir performans sergileyen Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı kulüplerin gözdesi. Bosnalı oyuncu Amir için Belçika ve İtalyan ekiplerinin talip olduğu, Abdülkerim için ise Beşiktaş'ın ısrarla istediği kaydedildi. Konyaspor yönetimi ise bu iki oyuncudan 10 milyon euro yani 160 milyon TL gelir bekliyor.

6 sezondur Konyaspor'un formasını terleten ve bu sezon yıldızlaşan Amir Hadziahmetovic'e resmi teklifin Udinese'den geldiği kaydedilirken, yeşil-beyazlı yönetimin oyuncunun bedelini 7 milyon euro olarak belirlediği ifade edildi. Anlaşma sağlanması halinde genç oyuncunun imzayı atacağı kaydedildi.

Öte yandan Konyaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve Milli Takım'a kadar yükselen Abdülkerim Bardakçı için ise Beşiktaş kulübünün görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi. Siyah-beyazlı yönetimin Konyaspor'a 2 milyon euro teklif ettiği öğrenilirken, yönetimin en azından 3 milyon euro'luk bedelle satmak istediği ifade edildi. 

Konyaspor yönetimi Beşiktaş ile anlaşması durumunda yıldız oyuncu Beşiktaş’a imza atacağı kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.