Konyaspor’un Devler Ligi yolundaki en kritik virajı!

Göztepe galibiyetiyle moral bulan Konyaspor, ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor'u yenerek en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını korumak istiyor.

Konyaspor’un Devler Ligi yolundaki en kritik virajı!

Konyaspor, Süper Lig'in 32.haftasında Rize'de kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Göztepe galibiyetiyle puanını 58'e çıkartan yeşil-beyazlılar en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lig ikinciliğini sürdürüyor. Sar-Lacivertlilerin Galatasaray ile yapacağı haftada puan farkını açma hesapları yapan yeşil-beyazlı ekip, şampiyonlar ligine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

RİZEDE İLK PEŞİNDE

Konyaspor, rakibi ile deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet çıkaramadı. Çaykur Rizespor ile cumartesi günü 28.kez karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, Rize’de oynanan maçlarda 3 puan alamadı. Hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Konyaspor, rakibini yenerek deplasmanda ilk 3 puanını almak istiyor.

Çaykur Didi Stadyumunda rakibine 13 kez konuk olan yeşil-beyazlılar 5 mağlubiyet 8 beraberlik aldı. Bu süreçte 31 puan kaybederken 8 puanı hanesine yazdırdı. Konyaspor, çekişmeli geçen karşılaşmalarda rakip filelere 13 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. Yeşil-beyazlılar Rize’de oynanan karşılaşmalarda en farklı yenilgisini ise 5-3 ve 3-1’lik skorlarla aldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum