Konyaspor’un eski golcüsünden Göztepe’ye övgü

Trendyol 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'nin Süper Lig temsilcisi Konyaspor'dan transfer ettiği Senegalli tecrübeli forvet Mame Diouf, sarı-kırmızılıların Türkiye'de en iyi projeye sahip kulüp olduğunu söyledi.

Konyaspor’un eski golcüsünden Göztepe’ye övgü

Kariyerinde birçok önemli kulüpte forma giyen, Süper Lig'de geçirdiği 3 sezonda ise 101 maçta 40 gol atma başarısı gösteren 35 yaşındaki Senegalli yıldız futbolcu İtalya kampında konuştu.

Göztepe'ye transfer olduğu için ve Türkiye'de bulunduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayan Mame Diouf, takımın ve taraftarların Süper Lig'de oynama tutkusunu bildiğini söyledi.

Diouf, "Bu yolculuğun bir parçası olmak benim için iyi bir meydan okuma ve Göztepe'nin sahip olduğunu gördüğüm proje, benim için Türkiye'deki en iyi projeydi." dedi.

TARAFTARA MESAJ

Göztepe taraftarına seslenen Diouf, "Bu takıma inanın, desteğinize ihtiyacımız var. İnişli çıkışlı bir süreç olacak ama takım olarak birbirimize kenetlenirsek ve stada geldiğimizde taraftarlarımızı yanımızda görürsek, bu bize belirlediğimiz hedefe yani Göztepe'yi bir üst seviyeye ulaştırmak için büyük bir motivasyon sağlayacaktır. Bu yüzden hepinizi takımın yanında olmaya çağırıyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.