Konyaspor’un eski hocası yine Beşiktaş’ın gündeminde

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü için harekete geçildi. Başkan Hasan Arat'ın Konyaspor da çalışırken de ismi gündeme gelen İlhan Palut ile anlaştığı iddia edildi.

Konyaspor’un eski hocası yine Beşiktaş’ın gündeminde

Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Yönetim hoca arayışlarını sürdürürken, Hollandalı Ruud van Nistelrooy, Norveçli Gunnar Solskjaer ve Alman Andre Breitenreiter öne çıkan isimler olmuştu.

HASAN ARAT TÜRK HOCA İSTİYOR

Ancak bütün bu isimlerin dışında Başkan Hasan Arat'ın bizzat devrede olduğu ve özellikle istediği bir Türk hoca olduğu iddia edildi.

O isim gittiği her takımda büyük başarılar yaşayan İlhan Palut. Bu sezon Rizespor'u çalıştıran başarılı teknik adam küme düşme adaylarından biri olarak gösterilen Karadeniz ekibinde taraftarın kahramanı oldu.

6. sırada bulunan ve oynattığı futbolla kamuoyundan büyük övgü alan İlhan Palut'un da gönlünde yatan takımın Beşiktaş olduğu ve ilk temasın kurulduğu öğrenildi. İlhan Palut'un Beşiktaş taraftarı ile arasında bir bağın olduğunu bilen yönetim, yabancı teknik direktör yerine Palut ile sezon sonuna kadar anlaşmayı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum