Konyaspor’un eski teknik direktörü Sakıp Özberk denizde boğuldu

Bir dönem Konyaspor’da da görev yapan teknik direktör Sakıp Özberk, hayatını kaybetti. Hatay’ın Arsuz ilçesindeki yazlığında denize giren 78 yaşındaki Sakıp Özberk boğuldu.

Konyaspor’un eski teknik direktörü Sakıp Özberk denizde boğuldu

Süper Lig’in eski teknik adamlarından 78 yaşındaki Sakıp Özberk, Hatay’ın Arsuz ilçesindeki yazlığının yakınında akşam saatlerinde denize girdi.

Özberk'in gözden kaybolduğunu görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen deniz polisleri, Özberk'i denizden çıkardı.

Sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlenen Özberk'in cenazesi Arsuz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

konyasporun-eski-teknik-direktoru-denizde-boguldu-003.jpg

KONYASPOR’DAN TAZİYE MESAJI

Konyaspor Kulübü 2004 yılında yeşil-beyazlı takımı çalıştıran Özberk’in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. Kulübün sosyal medya hesaplarından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Konyaspor'umuzun eski teknik direktörlerinden Sakıp Özberk’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.”

konyasporun-eski-teknik-direktoru-denizde-boguldu-004.jpg

SPOR CAMİASI ÜZGÜN

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu da eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk'in hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrendim. Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunan Sakıp Özberk'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve futbol camiasına başsağlığı diliyorum."

TFF'den yapılan açıklamada ise, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk'in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Sakıp Özberk'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

konyasporun-eski-teknik-direktoru-denizde-boguldu-005.jpg

Sakıp Özberk, futbolcu olarak Reyhanlıspor, MKE Ankaragücü, Adana Demirspor ve Gaziantepspor takımlarında, teknik direktör olarak ise Konyaspor, Gaziantepspor, Adana Demirspor, Zeytinburnu, Altay, Bursaspor, Siirtspor, Denizlispor, Samsunspor, Diyarbakırspor, Ankaragücü ve Rizespor kulüplerinde görev yapmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.