Konyaspor’un eski yıldızı oyuncuları tehdit etti

Türkiye’de Antalyaspor ve Konyaspor formalarını da giyen Eto'o, Kamerun Milli Takımı'nın 1-0'lık Brundi galibiyetine rağmen oynanan futboldan memnun olmadı ve soyunma odasında oyuncularını tehdit etti.

Konyaspor’un eski yıldızı oyuncuları tehdit etti

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri C Grubu maçında Brundi ile Kamerun, Benjamin Mkapa Ulusal Stadı'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip sahadan 30. dakikada Ekambi'nin golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Ancak alınan bu sonuç Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o'yu mutlu etmedi.

Türkiye’de Antalyaspor ve Konyaspor'da forma giyen Kamerun'un efsane oyuncusu Samuel Eto'o ülkesinin futbol federasyonu başkanlığı görevinde bulunuyor. Burundi karşılaşmasının ardından soyunma odasına inen 41 yaşındaki efsane isim, futbolcularına oynanan futboldan duyduğu memnuniyetsizliği sert bir şekilde dile getirdi.

1.png

Oyuncularına yaptığı konuşmada sözlerine mutlu olmadığını dile getirerek, "Mutlu değilim. Kamerum Milli Takımı'nı temsil ediyorsunuz, karşısınızda her kim olursa olsun yapılması gerekeni yapmalısınız. Ben yıllarca Dünya Kupası'nda başarılı olamadığımız için ağladım. Fakat sorunun ne olduğunu biliyordum. Ben başkan olduğum sürece işler bu şekilde yürümeyecek. Ben başkanlık görevini, bir şeyleri değiştirmek için aldım. Kimsenin yeri garanti değil bu takımda! Görevinizi yapacaksınız. Kamerun Milli Takımı forması giymek isteyen, buradayken görevini yerine getirecek. Yoksa gelmeyecek. Daha çok mutlu olurum." dedi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.