Konyaspor’un evinde bileği bükülmüyor

Gaziantep’i 4-1 mağlup eden Konyaspor bu sezon iç sahada sergilediği performansla dikkat çekerken, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Konyaspor’un evinde bileği bükülmüyor

Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantep’i 4-1 mağlup eden Konyaspor bu sezon iç sahada sergilediği performansla dikkat çekerken, yenilmezlik serisi 6 maça çıktı.

Süper Lig'in 20. haftasında kendi seyircisi önünde Sivasspor’a 1-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından ligde çıktığı son 6 iç saha karşılaşmasında mağlubiyet yaşamadı.

Yeşil-beyazlılar söz konusu süreçte 5 galibiyet ve bir beraberlik alarak 16 puan topladı. Konyaspor, Adana Demirspor (1-0), Giresunspor (1-0), Galatasaray (2-0) Göztepe (3-0) ve son olarak Gaziantep’i de 4 golle geçerken, Kasımpaşa ile de 4-4 berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlılar, 6 maç sonunda rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 5 gol gördü.

Öte  yandan Konyaspor iç sahada çıktığı 17 karşılaşmada 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşarken 40 puan toplayarak zirvede yer aldı. Yeşil-beyazlılar 17 maç sonunda rakip ağaları 32 kez havalandırırken, kalesine ise 12 gol gördü.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.