Konyaspor’un galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Konyaspor’un galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Kayserispor’u 2-0 yenen Konyaspor, bu karşılaşmadan sonra oynadığı Galatasaray’a 3-0, Fenerbahçe’ye 7-1 yenildi. Yeşil-beyazlılar son üç maçında ise İstanbulspor ile 0-0, Antalyaspor ve Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI

Ligde topladığı 21 puanla 19. sırada bulunan Konyaspor’un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Soner Dikmen’in 90+5’te değerlendiremediği net bir gol pozisyonu nedeniyle Gaziantep deplasmanından 1 puan çıkaran yeşil-beyazlılar kritik bir dönemece giriyor. İkinci devrenin başındaki fikstür avantajı da değerlendirilemezse Konya’nın Süper Lig’e veda etmesi kaçınılmaz olacak.

konyasporun-galibiyet-hasreti-5-maca-cikti.jpg

DEVRE ARASI TRANSFERLERDE YİNE GEÇ KALINDI

Konyaspor yönetimi sezon başındaki transfer hatalarından ders çıkaramadı. İkinci yarının üçüncü maçı geride kalırken halen direk 11’de sahaya çıkacak oyuncu alınamadı. Taraftarlar yapılan transferleri 1. Lig’e hazırlık olarak algılamaya başladı.

konyasporun-galibiyet-hasreti-5-maca-cikti-001.jpg

BAŞAKŞEHİR MAÇI FİNAL OLACAK

Konyaspor Süper Lig’in 23. hafta mücadelesinde sahasında Başakşehir ile final niteliğinde bir maça çıkacak. Karşılaşma 28 Ocak Pazar günü Saat 13.30’da başlayacak.

27 puanı bulunan İstanbul ekibi son maçında Fenerbahçe’ye 1-0 yenildi. Mücadelede Figueiredo ve Philippe Keny kırmızı kart gördü, Ömer Ali Şahiner de ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.