Konyaspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı

Süper Lig'in 38. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Konyaspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Konyaspor'un galibiyet hasreti 6 maça çıktı

Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray’a mağlup olan Konyaspor, 6 haftadır kazanamıyor. Teknik direktör İlhan Palut’un 25. haftada takımın başına geçmesinden sonra yükselişe geçen yeşil beyazlılar, oynadığı son 6 maçta 3 puana hasret kaldı.

Son olarak 4 Nisan’da Erzurum’da oynanan maçta Erzurumspor’u 2-1 mağlup eden yeşil beyazlılar bu karşılaşmadan sonra kendi sahasında Ankaragücü ile 1-1 kalırken, deplasmanda Sivasspor’a 3-1 yenildi.

Konya’da Kayserispor’u konuk eden Yeşil-Beyazlı takım bu maçı 0-0  berabere tamamlarken, deplasmanda Çaykur Rizespor’a 5-2 yenildi. Ligin 37.haftasında Hatayspor ile Konya’da 0-0 berabere kalan Yeşil-Beyazlı takım, son olarak İstanbul’da Galatasaray’a 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçların ardından Yeşil-Beyazlı takım 3 puan hasretini 6 haftaya yükseltirken, bu süre zarfında sadece 3 puan toplayabildi.

GALATASARAY 4 MAÇIN ARDINDAN EVİNDE KAZANDI

Galatasaray, Konyaspor maçı ile birlikte Süper Lig’de evinde 4 maç sonra 3 puan aldı.

Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla zirve takibini sürdürdü. Aslan ayrıca ligde evindeki kötü seriyi de bitirdi.

konyasporun-galibiyet-hasreti-6-maca-cikti-3.jpg

Cimbom Türk Telekom Stadyumu’nda son oynadığı 4 karşılaşmadan 3 puan alamamıştı. Galatasaray bu süreçte Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor’a da mağlup olmuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.