Konyaspor’un gençleri Milli maçta forma terletti

U19 Milli Takımımız, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu ilk maçında karşılaştığı Lüksemburg ile 4-4 berabere kaldı. Konyaspor’un genç kanat oyuncusu Mehmet Ali Büyüksayar ile pilot takıma kiralanan stoper Yaşar Kavas müsabakaya ilk 11’de başladı.

Konyaspor’un gençleri Milli maçta forma terletti

U19 Milli Takımımız, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu ilk maçında Lüksemburg ile 4-4 berabere kaldı. Konyaspor’un genç kanat oyuncusu Mehmet Ali Büyüksayar ile pilot takıma kiralanan stoper Yaşar Kavas müsabakaya ilk 11’de başladı. Yeşil beyazlı ekibin genç kalecisi Mehmet Erdoğan ise yedeklerde yer aldı.

24 EYLÜL'DE AZERBAYCAN'LA KARŞILAŞACAK

Bulgaristan'da Albena 1 Stadyumu'nda oynanan ve İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi'nin yönettiği karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 23 ve 76.dakikalarda Burak İnce, 38.dakikada Sami Satılmış ve 62.dakikada penaltıdan Başar Önal kaydetti.

Lüksemburg'un gollerini 4, 13 ve 68.dakikalarda Leon Elshan ve 73.dakikada penaltıdan James Alves Rodrigues kaydetti. U19 Milli Takımımız eleme turundaki bir sonraki maçını 24 Eylül Cumartesi günü Azerbaycan ile oynayacak.

FİNALLER 3-16 TEMMUZ 2023'TE

13 grupta ilk iki sırayı alacak takımların yanı sıra en iyi üçüncü takımla birlikte sıralamada birinci sırada bulunan Portekiz, 2023 bahar aylarında Elit Tur'da yer alacak. Elit Tur'da gruplarını lider bitiren 7 takımın yanı sıra ev sahibi Malta, 2023 yazında finallerde karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Malta, 2023 yazındaki finallere doğrudan katılacak. Finaller, 3-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Finallerine 2024 yılında Kuzey İrlanda ve 2025 yılında Romanya ev sahipliği yapacak.

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.