Konyaspor’un gizli silahı

30 yaşındaki futbolcu, Yeni Malatyspor’a karşı büyük sorumluluk alacak. Oyunun her iki yönünü de kullanan Serdar Gürler, hem savunmada hem de hücumda kilit isim olacak.

Konyaspor’un gizli silahı

Süper Lig’in 15’inci haftasında sahasında bugün Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Zirve yarışının içinde olabilmek için bu maçı kayıpsız geçmek zorunda olan yeşil-beyazlılarda moraller yüksek. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Konyaspor’da İlhan Palut, Malatya ekibine karşı taktiksel planlamalarını tamamladı.

KİLİT ADAM SERDAR GÜRLER

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Plaut, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Serdar Gürler’i olabildiğince etkin kullanmanın hesaplarını yapıyor.  Aldığı toplarla kanatlarda hareketliliği sağlayacak olan 30 yaşındaki futbolcu, zaman zaman içeri kat ederek de golü koklayacak. Ancak Serdar Gürler’in asıl görevi takımın golcüsü Sokol Cikalleshi’yi beslemek.

Süper Lig’de geride kalan 14 maçın hepsinde süre alan 5 asist ve 2 gol atarak takımına önemli katkılar sağlayan tecrübeli oyuncunun bu özelliği Yeni Malatyaspor’a karşı da en büyük koz olacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.